Just Published

December 12, 2018

GUIDE TO PORT ENTRY.

De meest nauwkeurig en uitgebreide hulpbron met haven informatie, Guide to Port Entry, helpt u en uw bemanning bij het plannen van aanlopen bij meer dan 17.900 commerciële havens en terminals.
Guide to Port Entry bestaat uit 4 delen, 2 tekst en 2 plattegronden.


IMPA

IMPA Marine stores codering wordt gebruikt in de maritieme industrie.
Het systeem bestaat uit een 6 cijfer code voor maritieme producten met als doel de taalbarrière in de industrie te elimineren en scheepvaart bedrijven een handvat te bieden om op een eenduidige manier producten te bestellen.


Ballast Water Management

image_e7fb4eb6.png

Bijgewerkt tot MEPC 73 (oktober 2018).

Deze 9e editie van ‘Ballast Water Management’ is volledig bijgewerkt om de recente inwerkingtreding van de BWM-conventie weer te geven. Het biedt actuele informatie over de huidige stand van de internationale en nationale ballastwaterwetgeving en bevat essentiële informatie over de vereisten voor naleving en de beschikbare behandelingsopties. Het bevat ook gegevensbladen voor zowel IMO als USCG Type Approved BWMS (zowel G8 als G9) die momenteel op de markt beschikbaar zijn.


Passage Planning Guide SOMS

image_ffa8fc8d.png

Deze uitgave uit 2019 van de Passage Planning Guide, Straat van Malakka en Singapore (SOMS) is volledig herzien om de meest recente begeleiding en praktische adviezen voor schepen die door de regio varen, te integreren.

Back to overview
Archive

Contactgegevens

Van Weerden Poelmanweg 4
3088 EB Rotterdam
T 010-429 0333
E info@harritrading.nl

Harri Trading B.V.

Office hours :  
Monday      
to Friday from  08.00 to 18.00 hrs.